Corona epidemie | Afspraak op het spreekuur


Normaal gesproken is een ieder welkom op het spreekuur en kan er vrij afgesproken dat de huisarts langs komt voor een visite.
Met de Corona-uitbraak is dit tijdelijk niet vanzelf sprekend.

Enkele aandachtspunten
-Kom niet uit eigen beweging naar de praktijk maar bel op naar de assistente. Wellicht zijn zaken telefonisch op te lossen en voorkomt het dat u met gevaar voor besmetting wederzijds, naar de praktijk komt.
Het streven is dat niemand meer op de praktijk komt tenzij nodig. Mijn assistente zal met name vragen naar verkoudheidsklachten, niezen en koorts.
-Uw vragen zullen vooral telefonisch behandeld worden tenzij het niet anders kan. Samen bespreken we dan wat verstandig is

Bij verdenking op Corona-infectie: kom niet naar de praktijk maar neem contact op met de praktijk. Voor een visite en een consult zijn aparte voorzorgsmaatregelen nodig. Bovendien kunt u het virus overbrengen op anderen.

Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer