Corona epidemie


Inmiddels zijn wij allen geconfronteerd met een uitbraak van het Corona Virus
We lezen dagelijks in de krant hoeveel mensen overlijden, hoeveel mensen zijn opgenomen en hoeveel IC-bedden er bezet zijn

Er is informatie te over. Dagelijks bereiken ons ook veel vragen. Vaak is het antwoord bekend. Soms moeten mensen wikken en wegen en hebben ze behoefte aan iemand die meedenkt.
Het spreekuur in de praktijk is net als de stations en de straten: uitgestorven. Alles gaat per telefoon. Sporadisch zie we een patiënt op het spreekuur, sporadisch een visite. De praktijk is voornemens snel over te gaan op beeldbellen zodat we in ieder geval el kaar kunnen zien.

Deze site probeert de informatie wat te ordenen en de vaak voorkomende vragen te beantwoorden.

Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer