De praktijk | Inschrijving praktijk


De praktijk is open voor nieuwe patiënten. Indien u wenst, is een kennismaking mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken via mijn assistente. 
De praktijkfolder, verkrijgbaar aan de balie van mijn praktijk, biedt u veel informatie. Vragen die resteren kunnen tijdens dit kennismakingsgesprek beantwoord worden. Een inschrijvingsformulier kunt u hieronder openen.

De administratieve kant
Mijn assistente verstrekt u, samen met de praktijkfolder, een formulier waarop u nauwkeurig uw persoonlijke gegevens kunt invullen.
Mocht er veranderingen optreden (verhuizing, veranderingen van verzekering, geboorte etc ) dan is het praktisch dat u dit doorgeeft aan mijn assistente. Zij kan dan tijdig deze veranderingen administreren.

Uw medische gegevens
Belangrijk dat u zich uitschrijft bij uw oude huisarts. Uw oude dossier wordt dan verzonden.

Per 1 juli 2009 is een nieuwe regelgeving van kracht: bij inschrijving is het belangrijk dat een geldig identificatiebewijs getoond moet worden; denk aan paspoort, rijbewijs of indentiteitskaart. Vergeet niet deze te laten zien: het voorkomt administratieve hinder achteraf.

Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer