De praktijk | Inschrijving praktijk


De praktijk is open voor nieuwe patiënten. Indien u wenst, is een kennismaking mogelijk. U kunt hiervoor een afspraak maken via mijn assistente. 
De praktijkfolder, verkrijgbaar aan de balie van mijn praktijk, biedt u veel informatie. Vragen die resteren kunnen tijdens dit kennismakingsgesprek beantwoord worden. Een inschrijvingsformulier kunt u hieronder openen.

De administratieve kant
Mijn assistente verstrekt u, samen met de praktijkfolder, een formulier waarop u nauwkeurig uw persoonlijke gegevens kunt invullen.
Mocht er veranderingen optreden (verhuizing, veranderingen van verzekering, geboorte etc ) dan is het praktisch dat u dit doorgeeft aan mijn assistente. Zij kan dan tijdig deze veranderingen administreren.

Uw medische gegevens
Belangrijk dat u zich uitschrijft bij uw oude huisarts. Uw oude dossier wordt dan verzonden.

Per 1 juli 2009 is een nieuwe regelgeving van kracht: bij inschrijving is het belangrijk dat een geldig identificatiebewijs getoond moet worden; denk aan paspoort, rijbewijs of indentiteitskaart. Vergeet niet deze te laten zien: het voorkomt administratieve hinder achteraf.

Nieuws en mededelingen
Brussencursus in Heeze
Brussencursus in Heeze
Geplaatst: 14 oktober 2019
Heb jij een speciale broer of zus en vind je dit soms best lastig? Geef je op voor de brussencursus! De Brussencursus is een cursus waar kinderen van 7 tot 12 jaar, die een broer of zus hebben met bijvoorbeeld autisme, ADHD, een verstandelijke of lichamelijke beperking, elkaar kunnen ontmoeten. MEE verzorgt in opdracht van de gemeente Heeze-Leende en Sociaal Team dezecursus. Na aanmelding volgt er een intakegesprek met zowel iemand van MEE als het Sociaal Team

Lees meer
Vaccinatiegraad in Heeze-Leende
Vaccinatiegraad in Heeze-Leende
Geplaatst: 12 oktober 2019
De vaccinatiegraad voor kinderen en adolescenten wordt elk jaar gemeten

Lees meer
Listeria bacterie in vlees
Listeria bacterie in vlees
Geplaatst: 5 oktober 2019
Spoedbericht van de afdeling infectieziekten van de GGD

Lees meer