De praktijk | Nieuws


30 april praktijkaccreditatie
30 april j.l. werd de praktijk bezocht voor kwaliteitscontrole.
De controleur kijkt of de zorg voor u door de huisartsen en praktijk goed verloopt, waar verbetermogelijkheden zijn en of de praktijk aansluit bij de nieuwste ontwikkelingen.
De praktijk doet dit al sinds 2009 en ook dit jaar is het goed verlopen.

Workshop zoutOp 19 april a.s. verzorgt Wendy da Silva, diëtiste, een workshop over zout en zoutgebruik.
Zout heeft een nadelige invloed op bloeddruk en gezondheid. Zoals u wellicht weet, eten we erg zout in Nederland. In ons dagelijks eten zit veel "verborgen" zout. Het is dus niet alleen belangrijk om de zoutpot te laten staan maar ook bewust te koken en etenswaren in te kopen.
U bent van harte welkom. U kunt uw aanwezigheid kenbaar maken door Wendy te mailen ( info@dasilvadieetadvies.nl) of contact op te nemen met één van mijn assistentes (telefoon: 040-2261827): zij helpen u verder.


Stop praktijkverpleegkundige Marly Verheijden-Tindemans

Vanaf dinsdag 27 februari zal ik gaan stoppen met mijn werk als praktijkverpleegkundige bij huisarts Hans van Otterdijk & Marloes Tacken. 
Hoewel de reden heel erg leuk is; mijn man en ik verwachten namelijk ons 1e kindje, is het toch met een beetje pijn in mijn hart dat ik afscheid neem. Vanaf 2012 heb ik met heel veel plezier samengewerkt met het team binnen onze huisartsenpraktijk en heb ik kennis mogen maken met de patiënten die bij de praktijk zijn aangesloten. De fijne collega’s en contacten met eenieder die ik op de spreekuren zag, zal ik zeker gaan missen. Desalniettemin ga ik ook zeker genieten van mijn verlof en hopelijk straks ook van ons kindje! Mijn collega, Ingrid Verhees, zal mijn taken als praktijkverpleegkundige, waaronder de spreekuren, van mij gaan overnemen. Ik heb er alle vertrouwen in dat de zorg/begeleiding hierdoor perfect zal blijven verlopen! Ik wens iedereen waarmee ik de afgelopen jaren heb samengewerkt (of dat nu als collega of als ‘patiënt’ op spreekuur was) het allerbeste!  

Marly Verheijden-Tindemans,
praktijkverpleegkundige Hans van Otterdijk & Marloes TackenPS: Marly is bevallen op 9 maart j.l.van een zoon Bram. Moeder en kind maken het goed!

Nieuws en mededelingen
Brussencursus in Heeze
Brussencursus in Heeze
Geplaatst: 14 oktober 2019
Heb jij een speciale broer of zus en vind je dit soms best lastig? Geef je op voor de brussencursus! De Brussencursus is een cursus waar kinderen van 7 tot 12 jaar, die een broer of zus hebben met bijvoorbeeld autisme, ADHD, een verstandelijke of lichamelijke beperking, elkaar kunnen ontmoeten. MEE verzorgt in opdracht van de gemeente Heeze-Leende en Sociaal Team dezecursus. Na aanmelding volgt er een intakegesprek met zowel iemand van MEE als het Sociaal Team

Lees meer
Vaccinatiegraad in Heeze-Leende
Vaccinatiegraad in Heeze-Leende
Geplaatst: 12 oktober 2019
De vaccinatiegraad voor kinderen en adolescenten wordt elk jaar gemeten

Lees meer
Listeria bacterie in vlees
Listeria bacterie in vlees
Geplaatst: 5 oktober 2019
Spoedbericht van de afdeling infectieziekten van de GGD

Lees meer