De praktijk | Spreekuur


Het spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. 
Het ochtendspreekuur begint om 8.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Daarna zijn er telefonische contacten en visites. Om 14.00 uur begint het middagspreekuur wat ophoudt als alle consulten zijn gedaan. Daarna worden de overige visites gereden en telefonische contacten afgehandeld.
 
Voor een consult wordt in de regel 15 minuten gepland. Komt u voor meer vragen die meer tijd nodig hebben, reserveer dan meer tijd. Dat is vrijwel nooit een probleem en voorkomt dat het spreekuur uitloopt of dat uw vragen onvoldoende aandacht krijgen. Indien nodig kunt u met mijn assistente overleggen en zij kan u verder helpen.

Hans van Otterdijk werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Marloes Tacken werkt op maandag, donderdag en vrijdag.
Op maandag en vrijdag is tijd gereserveerd voor echografisch onderzoek en chirurgische verrichtingen.

Dinsdag is er avondspreekuur.

Spoed gaat vóór op de geplande afspraken. Dit kan betekenen dat u de keuze heeft om te  wachten of dat mijn assistente u een nieuwe afspraak geeft.
Mocht u moeten wachten; de praktijk is voorzien van Wifi. Het netwerk heet SWV Huisartsen Heeze.

Soms loopt een consult moeilijk en is het belangrijk als patiënt om voor te bereiden, zodat u beslagen ten ijs komt. Er zijn twee folders van het NPCP die u kunnen helpen. Deze kunt u downloaden door op de afbeeldingen van de folders rechts te klikken.

Er wordt gestreefd dat iedereen dezelfde dag terecht kan. Dwz er zijn geen wachttijden voor een afspraak. Slechts bij uitzondering is een consult of een visite dezelfde dag niet mogelijk.
Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer