De praktijk | Spreekuur


Het spreekuur is uitsluitend volgens afspraak. 
Het ochtendspreekuur begint om 8.00 uur en eindigt om 12.00 uur. Daarna zijn er telefonische contacten en visites. Om 14.00 uur begint het middagspreekuur wat ophoudt als alle consulten zijn gedaan. Daarna worden de overige visites gereden en telefonische contacten afgehandeld.
 
Voor een consult wordt in de regel 15 minuten gepland. Komt u voor meer vragen die meer tijd nodig hebben, reserveer dan meer tijd. Dat is vrijwel nooit een probleem en voorkomt dat het spreekuur uitloopt of dat uw vragen onvoldoende aandacht krijgen. Indien nodig kunt u met mijn assistente overleggen en zij kan u verder helpen.

Hans van Otterdijk werkt op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Marloes Tacken werkt op maandag, donderdag en vrijdag.
Op maandag en vrijdag is tijd gereserveerd voor echografisch onderzoek en chirurgische verrichtingen.

Dinsdag is er avondspreekuur.

Spoed gaat vóór op de geplande afspraken. Dit kan betekenen dat u de keuze heeft om te  wachten of dat mijn assistente u een nieuwe afspraak geeft.
Mocht u moeten wachten; de praktijk is voorzien van Wifi. Het netwerk heet SWV Huisartsen Heeze.

Soms loopt een consult moeilijk en is het belangrijk als patiënt om voor te bereiden, zodat u beslagen ten ijs komt. Er zijn twee folders van het NPCP die u kunnen helpen. Deze kunt u downloaden door op de afbeeldingen van de folders rechts te klikken.

Er wordt gestreefd dat iedereen dezelfde dag terecht kan. Dwz er zijn geen wachttijden voor een afspraak. Slechts bij uitzondering is een consult of een visite dezelfde dag niet mogelijk.
Nieuws en mededelingen
Brussencursus in Heeze
Brussencursus in Heeze
Geplaatst: 14 oktober 2019
Heb jij een speciale broer of zus en vind je dit soms best lastig? Geef je op voor de brussencursus! De Brussencursus is een cursus waar kinderen van 7 tot 12 jaar, die een broer of zus hebben met bijvoorbeeld autisme, ADHD, een verstandelijke of lichamelijke beperking, elkaar kunnen ontmoeten. MEE verzorgt in opdracht van de gemeente Heeze-Leende en Sociaal Team dezecursus. Na aanmelding volgt er een intakegesprek met zowel iemand van MEE als het Sociaal Team

Lees meer
Vaccinatiegraad in Heeze-Leende
Vaccinatiegraad in Heeze-Leende
Geplaatst: 12 oktober 2019
De vaccinatiegraad voor kinderen en adolescenten wordt elk jaar gemeten

Lees meer
Listeria bacterie in vlees
Listeria bacterie in vlees
Geplaatst: 5 oktober 2019
Spoedbericht van de afdeling infectieziekten van de GGD

Lees meer