Corona epidemie | Coronaspreekuur


Belangrijk is dat u niet op eigen beweging naar dit spreekuur toegaat. Het is uitsluitend op afspraak.

De huisartsen proberen die mensen die mogelijk een corona-infectie hebben en met gezondheidsklachten zitten. die niet telefonisch afgehandeld kunnen worden, te zien op dit spreekuur. Mensen zonder verdenking op een corona-infectie moet hier niet komen want zonder beschermende middelen is er een groot besmettingsgevaar. Neem altijd van te voren contact op met de assistente.

-Het spreekuur is rechts achter het gebouw. Kom niet via de hoofdingang maar via de parkeerplaats.
 Op deze foto de toegangsweg naar de Coronapost Het vooraanzicht: kom niet uit eigen beweging binnen maar blijf buiten wacht op 1,5 meter afstand

-De dokter roept u binnen. Blijf wachten in uw auto of 2 meter afstand van de deur.

 Hij draagt een beschermende schort, bril en handschoenen met mondkapje
-U bent slecht alléén welkom. Neem niemand mee om besmetting te voorkomen.
-Het onderzoek is kort. Van te voren zijn telefonisch vragen gesteld en na het onderzoek wordt u gevraagd weer naar huis te gaan. De dokter zal u bellen om de bevindingen en de verdere gang van zaken door te nemen. Er is geen ruimte voor een uitgebreid gesprek. Hoe langer het gesprek des te meer kans op besmetting over en weer.

Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer