Zorgverleners | Praktijk medewerkers


Praktijkassistentie
Met mij hebben de assistentes afspraken over het geven van adviezen bij veel voorkomende klachten. Zij zijn ervaren en goed opgeleid voor deze taken.

In overleg met de huisarts kunt u, op afspraak, bij de assistente terecht voor:

Bij de onderstreepte items, is een folder aanwezig. Door erop te klikken, kunt u die inzien.


Praktijkondersteuning
Binnen onze praktijk is Mw I. Verhees-Sanders werkzaam als praktijkondersteuner. Zij is  gediplomeerde verpleegkundigen en heeft tot taak om goede zorg te verlenen aan chronisch zieke patiënten. Extra aandacht is er voor diabeten, mensen met hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, longziekten en ouderenzorg. Verder zijn Mw C. Hikspoor en dhr G Sleutjens, werkzaam als psychologen met aandachtsgebied voor de geestelijke gezondheidszorg zoals angst, depressie en spanningen. Het doel is ambitieus en hun inzet is onontbeerlijk. Indien u wenst kunt u via mijn  assistente contact met hen opnemen.
Nieuws en mededelingen
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Zorggroep DOH wederom gecertificeerd door NPA
Geplaatst: 27 juli 2021
In april jl. is zorggroep DOH als eerste zorggroep getoetst aan de vernieuwde normen NPA-certificering Zorggroep. Vol trots mogen we melden dat het certificaat door NPA aan ons is toegekend voor drie jaar.

Lees meer
DOH trakteert op ijsjes!
DOH trakteert op ijsjes!
Geplaatst: 26 juli 2021
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer