Zorgverleners | Praktijk medewerkers


Praktijkassistentie
Met mij hebben de assistentes afspraken over het geven van adviezen bij veel voorkomende klachten. Zij zijn ervaren en goed opgeleid voor deze taken.

In overleg met de huisarts kunt u, op afspraak, bij de assistente terecht voor:

Bij de onderstreepte items, is een folder aanwezig. Door erop te klikken, kunt u die inzien.


Praktijkondersteuning
Binnen onze praktijk is Mw I. Verhees-Sanders werkzaam als praktijkondersteuner. Zij is  gediplomeerde verpleegkundigen en heeft tot taak om goede zorg te verlenen aan chronisch zieke patiënten. Extra aandacht is er voor diabeten, mensen met hart- en vaatziekten, hoge bloeddruk, longziekten en ouderenzorg. Verder zijn Mw C. Hikspoor en dhr G Sleutjens, werkzaam als psychologen met aandachtsgebied voor de geestelijke gezondheidszorg zoals angst, depressie en spanningen. Het doel is ambitieus en hun inzet is onontbeerlijk. Indien u wenst kunt u via mijn  assistente contact met hen opnemen.
Nieuws en mededelingen
Brussencursus in Heeze
Brussencursus in Heeze
Geplaatst: 14 oktober 2019
Heb jij een speciale broer of zus en vind je dit soms best lastig? Geef je op voor de brussencursus! De Brussencursus is een cursus waar kinderen van 7 tot 12 jaar, die een broer of zus hebben met bijvoorbeeld autisme, ADHD, een verstandelijke of lichamelijke beperking, elkaar kunnen ontmoeten. MEE verzorgt in opdracht van de gemeente Heeze-Leende en Sociaal Team dezecursus. Na aanmelding volgt er een intakegesprek met zowel iemand van MEE als het Sociaal Team

Lees meer
Vaccinatiegraad in Heeze-Leende
Vaccinatiegraad in Heeze-Leende
Geplaatst: 12 oktober 2019
De vaccinatiegraad voor kinderen en adolescenten wordt elk jaar gemeten

Lees meer
Listeria bacterie in vlees
Listeria bacterie in vlees
Geplaatst: 5 oktober 2019
Spoedbericht van de afdeling infectieziekten van de GGD

Lees meer