Praktijk medewerkers | Praktijkondersteuners


I. Verhees-Sanders - Praktijkondersteuner
BIG: 69006566230

Mw I Verhees-Sanders is sedert 2004 werkzaam als praktijkondersteuner in de huisartsenpraktijk. Zij is gediplomeerd longverpleegkundige en praktijkverpleegkundige. Ook heeft zij de opleiding diabetesverpleegkundige  en ouderenverpleegkundige afgerond. 

Haar takenpakket omvat zorg voor patiënten met longaandoeningen,en het helpen bij het stoppen met roken. Verder begeleidt zij patiënten met hoge bloeddruk, hart- en vaatziekten en diabeten. Hierin staat de zorg om controle, voorlichting en begeleiding centraal. 

Een belangrijke taak is het begeleiden van ouderen in thuissituaties. Zij doet dit in samenwerking met huisarts, specialist ouderengeneeskunde, thuiszorg en andere instanties.

Zij werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Haar spreekuur is op Kapelstraat 33 te Heeze en u kunt een afspraak maken via mijn assistente 040-2261827 toets 3
Carla Hikspoors - Praktijkondersteuner GGZ

Carla Hikspoors, is opgeleid als psychologe. Haar functie om mensen te begeleiden die zorg nodig hebben in de geestelijke gezondheidszorg. Zij werkt samen met de huisarts die ook eindverantwoordelijk is voor de zorg. Klachten waar zij voor inzetbaar is zijn bijvoorbeeld spanningsklachten, depressie, overbelasting, slaaproblemen en verslavinsgzorg. Ook heeft zij een netwerk waar zij naar toe kan verwijzen, in overleg met huisarts en patiënt. Voor grotere problemen en intensievere zorg zal in de regel de huisarts naar elders doorverwijzen.

Zij werkt op vrijdag. Haar spreekuur is op Kapelstraat 33A te Heeze en u kunt een afspraak maken via mijn assistente 040-2261827 toets 3.

Geert Sleutjens - praktijkondersteuner GGZ

Hij werkt op om de week op maandag. Zijn spreekuur is op Kapelstraat 33A te Heeze en u kunt een afspraak maken via mijn assistente 040-2261827 toets 3
Nieuws en mededelingen
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal u dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Wat is Nederland?
Wat is Nederland?
Geplaatst: 7 juni 2020
Wie woont er in Nederland? Het zijn er meer dan u denkt!

Lees meer
Warmte en ouderen
Warmte en ouderen
Geplaatst: 7 juni 2020
Het warme weer komt eraan... Ouderen en mensen met een wat zwakkere gezondheid kunnen daar slecht tegen

Lees meer